500 præster i Bella Center

En af verdens største kirker holder konference i København. 500 præster mødes for at lytte til en kirkeleder, der har samlet over 6 mio. mennesker til et enkelt møde.Det drejer sig om bevægelsen Reedemed Christian Church of God (RCCG) fra Nigeria. Bevægelsen holder konference I Bella Center i København for deres europæiske ledere i Pinsen den 23.-25. maj.
– Der kommer 500 nigerianske præster, som alle planter menigheder i Europa, fortæller Hans Henrik Lund, daglig leder i Kirkernes Integrations Tjeneste.
Han er med på talerlisten sammen med bevægelsens lederen E. A. Adeboye.
RCCG har millioner af medlemmer i et væld af lokale kirker verden over. I Skandinavien ledes bevægelsen af Ade Olushola, som er præst i kirken Jesus Centre i København. Kirken blev etableret i 1995 som den første RCCG-kirke i Skandinavien.
Temaet for konferencen i Bella Center er If only we pray.