Festlig CD fra Gospel Kids

Den nye cd fra Gospel Kids indeholder 11 sange i forskellige genrer. Der er noget til den, der syntes rap er cool, til den, der kan lide at hoppe og danse, og til den, der er til de stille sange.Der synges både på dansk og engelsk, og lige fra første nummer imponerer de unge solister med deres flotte stemmer. De ”simple” sandheder der synges, bringer glæde og festlig stemning til huset. De rolige lovsangsnumre giver fred og ro i sind og ånd, og nummeret ”spred lidt glæde” fokuserer på, at vi kan gøre i forskel for vores omgivelser.
Cd’en er udkommet i forbindelse med udgivelsen af den nye »Syng med« fra Forlagsgruppen Lohse. De 11 sange er fra sangbogen. Cd’en er produceret af Jacob S. Worm og Jesper Smalbro fra The Dawn, Himmelblå og Lise Petersen band. Så der er tale om erfarne kræfter bag denne udgivelse til børn og juniorer. Singback cd, dvd og tilhørende nodehæfte kan købes på Musiksekretariatet (gospel-kids.dk)
Lisbeth

”Så er der fest”
149,95 kr.
Refleks Musik