”Søn af Hamas” udvises af USA

Forfatteren bag bogen ”Søn af Hamas”, Mosab Hassan Yousef, udvises af USA, fordi han anses som en sikkerhedstrussel. Yousef anker afgørelsen og henviser til alle de liv, han har reddet, da han var spion for Israel.Yousef var søn af en af grundlæggerne af Hamas. Han blev kristen, brød forbindelsen med sin far og samarbejdede med Israel for at afværge terror. Han flyttede senere til USA, hvor han nu har udgivet en bog om sine oplevelser.
Yousef forklarer på sin blog, at han også har reddet mange amerikanske liv, da han som undercover agent færdedes – med skydevåben – sammen med terrorister. Han arbejdede også sammen med 40 amerikanere om et vandprojekt på Vestbredden, og sørgede for deres sikkerhed.
– Jeg gjorde det på grund af en kristen moral, som lærte mig at elske, ikke hade, skriver Yousef yderligere ifølge Dagen Magazinet. Han skal til forhør og bevise, at han ikke er terrorist den 30. juni i Californien.
John