– Bevar morgenandagt!

KLF Kirke & Medier appellerer til DR.Ved P2’s død bliver spørgsmålet: Hvad vil der ske med morgenandagten fra Københavns Domkirke?Vil det lille program med ca. 40.000 lyttere overleve i den proces, der nu kommer, hvor indholdet fra P2 skal indarbejdes på P1? Eller forvises programmet nu til DAB, hvor P2 ganske vist vil genopstå intakt?
Det vil medieorganisationen KLF, Kirke & Medier ikke nøjes med.
– Nej, DAB har endnu sit gennembrud til gode her til lands. Ikke mindst for den ældre generation vil DAB sandsynligvis vedblive med at være et ord i en kommende udgave af fremmedordbogen. KLF, Kirke & Medier kan derfor kun appellere til, at morgenandagten fastholdes på FM-båndet, siger mediepolitisk næstformand Henning Bjerg Mikkelsen.
– Programmet er for mange den gode begyndelse på en ny dag, og det vil være et stort tab at skulle undvære det. Dertil kommer også, at en fjernelse eller en marginalisering af morgenandagten vil være udtryk for en yderligere udhuling af den public service, som i forvejen lider og er under pres i disse år, siger han.