Container gør lykke i Tanzania

To containere fyldt med bl.a. kontor og skolemøbler bliver snart sendt af sted med skib til Tanzania. Det er Tabitha og Torkild Jensen, der til daglig bor i Arusha i Tanzania, der har koordineret indsamlingen af alle tingene.I containeren, der pakkes i Blåhøj ved Brande, er masser af computere, skoleborde og -stole, tavler og kontormøbler. Mellem de rare sager ligger en masse brugt tøj for at gøre gavn i Tanzania – og beskytte mod ridser under den lange transport.
Skoleinventaret skal primært bruges i en ny skolebygning, der opføres i et slumkvarter lige uden for Arusha. På skolen skal der gå 110 børn om dagen, og om eftermiddagen danner skolen ramme om aids-oplysning og sykurser.
Containeren er sponseret af Mellemfolkeligt samvirke i samarbejde med International Aid Services, som er pinsekirkernes hjælpeorganisation.