Kirkefondet får ny general

Kirkefondet har ansat cand. theol. Morten Skrubbeltrang som ny generalsekretær pr. 1. august.Morten Skrubbeltrang er 32 år og konsulent og præst i FDF. Han er derudover hjælpepræst i Hasle Kirke.
Morten Skrubbeltrang afløser Kaj Bollmann, der stoppede som generalsekretær 1. februar for at blive kirkebogsførende sognepræst i Jyllinge.
Morten er uddannet teolog fra Århus Universitet; han har bl.a. studier i islam og religionsdialog fra Henry Martyn Institute i Indien og har været på yderligere studieophold i Indien.
Den nye generalsekretær har en bred erfaring fra flere kirkelige organisationer. Han har bl.a. været ansat som international sekretær i FDF fra 2001 til 2006. Han har siden 2007 været formand for Executive Committee for Global Fellowship of Christian Youth, en verdensomspændende paraplyorganisation for uniformerede, kirkelige børne- og ungdomsorganisationer. Han har også siddet i bestyrelsen for bl.a. World Student Christian Federation, IKON Danmark, Økumenisk Ungdom og Silkeborg Højskole.