Stor Pinse-fest i London

Tusinder af kristne fejrede pinsen i London med lovsang af bl.a. Tim Hughes og Reuben Morgan og prædikener af Bill Johnson, Nicky Gumbel, Shane Claiborne m. fl.- Gud er god, og han er bedre, end du tror, sagde Bill Johnson til en tætpakket forsamling søndag aften.

Flere tusinde kristne var samlet i mange forskellige dele af London for at fejre pinsen sammen. Her viser kristne sammen med Shane Claiborne deres holdning til menneskehandel.

– Og han er også i godt humør. Han er ikke sur på mig, og det er grund til at være glad, fortsatte Bill Johnson, som deltog på festivallens sidste aften. Direktøren for festivallen, Andy Frost, forklarer til Christian Post, at formålet med festivallen er at demonstrere, at kirken ”er lige så relevant nu, som da den startede”.

– Jesus har taget al synd

Bill Johnson, der er seniorpræst i Bethel kirke i Californien, opfordrede de kristne til at tro, at Gud havde taget al deres synd væk, og at de kunne udføre de samme mirakler, som de læser om i Bibelen.
– Det ville være en skam at læse om så mange vidunderlige ting i Bibelen og ikke opleve nogen af dem, sagde Bill Johnson. Han har ledt bønnemøder, hvor syge mennesker er blevet helbredt for kræft, brækkede knogler og følelsesmæssige problemer.
– Vi bliver nødt til at vende det om. Hvis vi ikke ser det, som Jesus lovede, så er det ikke Jesus, der er problemet. Problemet ligger aldrig hos ham. Justeringer er nødt til at blive foretaget.

– Hvor meget vil du fyldes med Helligånden?

Johnson opfordrede tilhørerne til at huske på kraften af Jesu blod, når der var tvivl og vantro i deres liv, og at Jesus aldrig fortalte nogen, der kom til ham, at han ikke kunne helbrede deres problem.
– Hvor effektivt er Jesu blod? Tager det sig af noget af synden eller al synden? På et tidspunkt er vi nødt til at tro, at vi er født på ny. Jesu blod tager sig af synden – punktum. Det eneste spørgsmål er nu, hvor fyldt med Helligånden du er villig til at blive?
Ifølge Bill Johnson har kristne en vigtig mission på jorden.
– Min opgave er ikke at komme i Himlen, men at bringe Himlen ned på jorden. Vi er nødt til at stoppe med at forvirre min skæbne og min opgave, sluttede Johnson efter at have fortalt tilhørerne, at det ikke kom an på evner og talenter, men at alt var muligt med Helligånden.

Kæmpe lovsangsfest

Det var tredje år, festivallen blev holdt, da den tirsdag begyndte med seminarer, taler og events fra de mange forskellige kirker.
Fredag aften deltog omkring 5000 mennesker i lovsang og bøn i tre kirker: Holy Trinity Brompton, Hillsong og Jesus House.
Lovsangen blev ledt af Tim Hughes, Reuben Morgan, Pete Wilson og koret fra Jesus House. Talere som Nicky Gumbel, Gary Clarke og pastor Agu Irukwu deltog også.
I en anden del af byen hørte omkring 1000 mennesker Shane Claiborne, der også deltog i Danske Kirkedage i Viborg.