Annette skal inspirere hele 1200 frivillige

Annette Haahr, Skørping, er tiltrådt som genbrugskonsulent i Blå Kors Genbrug.Anette Haahr vil primært få ansvar for Blå Kors Genbrugs butikker i Nordjylland. Derudover vil Annette indgå i konsulentteamet, der arbejder på tværs af hele landet og alle butikker i Blå Kors Genbrug.
Annette Haahr kommer fra en stilling som HR-chef og organisationsudvikler i Thisted Forsikring og har tidligere arbejdet i Kristelig Fagbevægelse. Annette Haahrs erfaring med ledelse, undervisning, organisationsudvikling og salgsarbejde vil nu blive udnyttet til fordel for de 1200 frivillige medarbejdere i Blå Kors Genbrug.

Første genbrugskonsulent

Annette Haahr afløser Lissy Hejslet Jørgensen, Selling, der efter 18 år som genbrugskonsulent fratræder sin stilling 31. august for at gå på efterløn. Lissy Hejslet Jørgensen var den første genbrugskonsulent der blev ansat i Blå Kors Genbrug. Lissy Hejslet Jørgensens fratrædelse markeres med en afskedsreception på Blå Kors Danmarks landskontor i Silkeborg den 31. august.