IFES Liberia: Her deler vi troen med hvem, vi vil

Moses fra IFES (International Fellowship of Evangelical Students) i Liberia fortæller frimodigt sine medstuderende om Jesus. Han beretter, at korruptionen i landet er et stort problem for kristne uddannelsessøgende. De studerende sidder og venter på underviseren. Moses, som er økonomistuderende, bruger det belejligte øjeblik til at fortælle om Gud.
– En af de største udfordringer som kristen studerende er korruptionen. Du kan betale dig til gode karakterer og må nogle gange betale for ikke at få dårlige! Mine medstuderende spørger mig: ”Hvad er det, du vil bevise?” når jeg ikke vil bidrage til det system, og jeg kan komme i tvivl, om det er det rigtige at gøre.
Men Gud hørte Moses’ bøn om hjælp og sendte nye administratorer til universitetet, og siden er korruptionen dalet.
Liberia er den første stat i Afrika, som opnåede uafhængighed – med hjælp fra USA. Landet var for få år siden igennem en borgerkrig, som har forårsaget stor fattigdom, og mange mennesker døjer med fysiske og ikke mindst psykiske krigsskader.