IM opruster med fire nye ungdomskonsulenter

»Et boost af nye kræfter.« Så markant formulerer landsleder i Indre Missions Ungdom (IMU) Anders Møberg tilgangen af fire nye ungdomskonsulenter, som alle tiltræder i løbet af efteråret. Dermed når IMU op på i alt 11 ansatte konsulenter, som er placeret rundt om i landet til at holde styr på de knap 75 lokale afdelinger af IMU.
Benny Rand fra Løsning er 28 år og uddannet tømrer og markedsføringsøkonom. Han får Sydøstjylland og Fyn som sit særlige arbejdsområde.

Helene Svinth Mathiassen fra Kolding er 29 år, uddannet pædagog og har tidligere arbejdet som sognemedhjælper. Hun tiltræder 1. november og skal fungere som ungdomskonsulent i Sønderjylland og i Sydøstjylland.
Monica Bjørn Korsholm fra Skive er 24 år, uddannet sygeplejerske og tiltræder 1. november og skal bo og arbejde i Østjylland.

Endelig blev missionærmedhjælper Jim Pfrogner ansat fra den 1. november.
Han bosætter sig i Viborg og får den nordlige del af Midtjylland samt Salling, Mors og Thy som sit arbejdsområde. Jim Pfrogner er 30 år og opvokset i USA.