Jimmy Needham Night Lights

Albummet Night Lights er det fjerde album fra amerikanske Jimmy Needham. Den 25-årige musiker har meget på hjerte, og det leveres inderligt og ærligt. Stilen er funky pop med en smag af blues.Needham ønsker med sin musik at vise verden, hvad det vil sige at kende nåden i Jesus. Han brænder for, at hans generation af troende må komme til at leve helt for Jesus og proklamere sandheden. “Satan har bildt os ind, at Gud kun vil, at vi skal være lykkelige”, siger Jimmy. “Vi tænker kun på os selv og ser ikke de fortabte – beder med, handler ikke. Det kan ikke være Guds vilje”.
Albummet Night Lights er underholdende og forfriskende at lytte til. Man bliver i godt humør. Men der er også tekster, som giver stof til eftertanke og selvransagelse. Fx nummeret Miss a thing, som sætter fokus på vores manglede handlinger i en verden i nød. ”Vi vil hellere give penge for at redde et træ, end vi vil hjælpe et medmenneske i nød”, synger Needham.
Titelnummeret Night Lights er ikke en sang – men et digt. Det er det sidste nummer på albummet, og når lyden fader ud, er dette sidste budskab stadig levende. Jimmys smerte over de kristnes livsstil kommer her til udtryk. Men helt uden at helliggøre ham selv. Det er nærmere et smertesråb over menneskets selviske hjerte. Og et råb til Gud om at HAN må blive ophøjet – over vores omdømme.

Jimmy Needham kommer til Danmark for første gang i slutningen af september, og de, der får mulighed for at se ham optræde, har bestemt noget at se frem til. Needham vil uden tvivl kommer ”ud over scenekanten”. Albummet her vidner i hvert fald om en musikalsk indsjæl med et indre drive og ærligt budskab.
Lisbeth