Kendt slagersanger: Min bøn for Denise blev hørt

Den østrigske slagersanger Hansi Hinterseer bad i to år om, at en lille kræftramt pige blev rask. Da hun blev rask, kom hun med ham på turné, som han havde lovet hende, da de mødtes første gang.Hansi Hinterseer er en berømt slagersanger fra Østrig med millioner af fans over hele verden – også her i Danmark. En af hans små fans, Denise Allelein, som kommer fra en fattig baggrund nær Leipzig, stiftede bekendtskab med sangerens musik, mens hun fik sine smertefulde kemobehandlinger på hospitalet, da hun var ni år gammel, skriver Ude og Hjemme.
Efter at have medvirket i et tv-interview fik hun mulighed for at møde sit idol efter en af hans koncerter.
– Det gjorde et dybt indtryk på mig at møde sådan en lille tapper pige. Jeg tænkte, at jeg måtte gøre noget, så hun kunne blive glad igen, siger Hansi, som begyndte at bede om, at Denise måtte blive helbredt. Og to år efter opfyldte Gud hans ønske.