LM får to nye chefer

Luthersk Missions landsstyrelse har ansat 44-årige Johnny Lindgreen som resursechef og 39-årige Brian Sjælland som chef for International mission. De tiltræder henholdsvis 1. november og 1. december.- Vi har fået to unge ledere, der elsker mission og ved noget om ledelse. Dem har vi brug for lige nu, siger generalsekretær Jens Ole Christensen til lm.dk.
Johnny Lindgreen kommer fra en stilling som afdelingschef for Kristelig fagbevægelse i Holbæk. Brian Sjælland er uddannet psykolog og har de seneste tre år været HR-chef med internationalt ansvar i Rockwool.
Tre afdelingschefer skal stå i spidsen for ny struktur på Luthersk Mission. De tre nye chefstillinger er en del af en organisationsændring, der har været puslet med en tid, og som får størst betydning for de ansatte på LM’s sekretariat i Hillerød. Den tredje chefstilling er for National mission, og den bliver besat af Carsten Skovgaard-Holm. Han er i dag landssekretær i LM.