Flot genfortælling fra sognepræst

Den Lille Bibel – for børn er udvalgte bibelhistorier genfortalt af sognepræst Karsten Højrup Petersen.Karsten Højrup Petersen har i mange år fortalt bibelhistorier til spaghettigudstjenester og andre børnearrangementer, og denne erfaring mærkes i bogen. Genfortællingen er let og flydende – og i børnehøjde.
Der er fokus på Guds kærlighed til menneskene og på, hvordan Gud vil hjælpe os til at leve et godt liv, også selv om vi nogle gange gør noget dumt.
Der er 32 fortællinger, hvoraf de 11 er fra Det Gamle Testamente, og med to trejdedele af historierne fra Det Nye Testatmente skiller denne lille bibel sig ud fra mange andre børnebibler. Fortællingerne fra GT er valgt med omhu, så man alligevel får en udmærket fornemmelse af denne del af bibelhistorien. Og behændigt nok er historien om Abrahams begyndende ofring af Isak sprunget over. Hvilket er en lettelse for forældre og bedsteforældre til mindre børn, som gerne vil ’gemme’ denne fortælling til de lidt større børn.

Fortællingerne fra Det Ny Testamente starter med kapitlet ”En ny aftale” og giver børn en god forståelse af begivenhederne i resten af bogen.
Billedekunstner Ole Grøn har illustreret bogen. Billederne er rige på detaljer, farverige som børn kan lide det, og på samme tid sjove og alvorlige.
En spændende bibelbørnebog for de 3-7-årige.
/lt

Karsten Højrup Petersen
• Den Lille Bibel – for børn Kr. 179 • Unitas Forlag