Til børn der elsker klistermærker!

I de to nye aktivitetsbøger ”Jonas’ hvalfart” og ”På tur gennem Bibelen” involveres børnene i fortællingen ved at finde de rigtige klistermærker til de rigtige steder.
Jonas’ hvalfart fortæller historien om profeten Jonas enkelt og ligetil, og med indblik i hvad Jonas tænker og føler. På hver side skal klistermærkerne fra midten af bogen placeres, og der er en lille ekstra aktivitet eller spørgsmål. Sidst i bogen er et kort, som viser rejsen, og en opfordring til barnet om at fortælle historien med egne ord. Det er en farverig bog i gode materialer. Klistermærkerne kan dog ikke tages af og på flere gange.

På tur gennem Bibelen er en folde-ud bog, som forstiller en tidslinje fra skabelsen til Jesu himmelfart (med størst vægt på Det Gamle Testamente). Der er ingen tekst, kun overskrifter og bibelhenvisninger, så tanken er, at børnene sætter mærkerne på, mens den voksne fortæller med egne ord. Her kan klistermærkerne tages af og på flere gange, så ingen grund til at fortvivle, hvis man fejler!
Materialet får på en god måde Bibelens tidslinje ind i børns bevidsthed, og med 55 forskellige klistermærker er der udfordring nok for de 4-7-årige.
/lt

Jonas’ Hvalfart
Kr. 49,95 • Lohse

På Tur Gennem Bibelen
Kr. 69,95 • Lohse