Anders Michael skal skabe synergi i Østerbro-kirker

Anders Michael Hansen er ansat som udviklingschef med ansvar for at skabe synergi mellem ansatte og ca. 100 frivillige i Fredens og Nazaret Sogn på Østerbro.– Jeg er meget optaget af, hvordan de, som bor i sognet, møder kirken, og hvilke forventninger de har. Tænker de, at kirken har mistet sin relevans? Eller ønsker de en dialog omkring liv og tro i fællesskab med andre? spørger Anders Michael i netavisen Kirkenikøbenhavn.dk.
Tanken om en moderne, missionerende kirke ligger ham på sinde:
– Folkekirken har jo ikke længere et religiøst eller ideologisk monopol, og det giver lidt mere ydmyghed bag murene til at lytte og nyorientere sig i et forandret landskab, siger han.
Anders Michael Hansen er teolog fra Århus Universitet, har været præst i Århus Valgmenighed og rektor for Skandinavisk Akademi for Lederskab og Teologi (SALT). Han har senest været præst i en funktionsmenighed i Den Norske Kirke i Oslo og de sidste fire år arbejdet som kirkevækst-konsulent for Europa.