Hillsong-kirken vokser både på hjemmebane og i udlandet

Hillsong har fået en flyvende start i USA. I sidste måned så Hillsong NYC – New York City – dagens lys, og gensvaret var imponerende. Der er så mange, der bliver ved med at troppe op, at man allerede nu har måttet udvide antallet gudstjenester til tre.
Men Hillsong vokser også på hjemmebane. Sidst i november vil kirken i hjemlandet Australien overtage Noosa Life Church i Queensland på den australske østkyst.
Ifølge www.christiantoday.com fortæller Karalee Fielding, talsmand for Hillsong, at kirken i ferieparadiset Noosa bliver en forlængelse af kirken i Brisbane, som åbnede sine døre i maj sidste år.
Pinsekirken Hillsong har fire hovedcentre i Sydney og internationale grene i London, Kiev, Cape Town, Stockholm, Paris, Moskva og nu også New York.
For nylig offentliggjorde kirken også, at Mark og Darlene Zschech (billedet) forlader Hillsong efter 25 års tjeneste. Sammen med sin ægtefælle vil Darlene Zschech, som er verdensberømt for at have skrevet populære lovsange, heriblandt ”Shout to the Lord”, begynde som seniorpastorer i Church Unlimited i New South Wales sidst i januar måned.