Indiske Bollywood vil sprede Kristi budskab

En ny film om Jesus Kristus, der får premiere i 2011, er nu ved at blive indspillet i Det hellige Land.Det unikke ved filmen er, at den er et Bollywood-produkt, og det er første gang nogensinde, at den indiske filmindustri i sin 70-årige historie laver en film om Jesus. Med et budget på ca. 30 millioner U.S. dollars bliver filmen, der fortæller om Jesu liv – fra fødsel til hans død og opstandelse – også den dyreste i Indien. Producer Konda Krishnam Raju fortæller, at man har fået en særlig tilladelse til at filme i Betlehem og i Jeriko. Filmen vil komme i biograferne på engelsk og tre forskellige indiske sprog. Pawan Kalyan (billedet), en kendt skuespiller fra det sydlige Indien, vil lægge stemme til versionerne på telugu og malayalam. Navnene på de skuespillere, der vil lægge stemme til udgaverne på hhv. engelsk og hindi, er ikke blevet offentliggjort endnu. Pawan Kalyan fortæller, at der i Indien findes millioner af kristne, og at filmen af den grund nok vil trække et stort publikum. Filminstruktør Singeetham Srinivasa Rao håber, at filmen vil være med til at sprede budskabet om kærlighed og fred over hele verden.
Bollywood, der ligger i Bombay (Mumbay), er verdens største center for produktion af spillefilm. Det er opkaldt efter verdens næststørste center, Hollywood i USA.