Indre Mission inviterer til Børnekorfestival

For 7. gang arrangerer Indre Missions Musiksekretariat Børnekorfestival i København. Det sker fredag den 4. til lørdag den 5. februar og er for børn i 1. – 7. klasse.

I september afholdes der børnekorfestival i Bramming på Sydvestjyllands Efterskole. Her ses nogle af deltagerne fra 2010.

Indre Missions Musiksekretariat har til formål at støtte, inspirere og vejlede det kristne musikarbejde, så det bedst tjener Indre Missions målsætning: lede til Jesus – leve i Ham.
Et af deres tiltag er de årlige børnekorfestivaler, som ikke kun er for børn, der til daglig synger i kor, men for alle som har lyst til at synge. Foruden sang og musik byder festivalen også på sjove aktiviteter, tilpasset de forskellige alderstrin.
Musikken giver mange muligheder for at fortælle om Jesus og for at sige ham tak. Derfor ønsker arrangørerne at støtte, vejlede og inspirere musikarbejde i hele landet – bl.a. igennem børnekorfestivalen.
Lørdag aften afsluttes arrangementet med en koncert, hvor børnene optræder for forældre, søskende, bedsteforældre og venner. Sidste år deltog omkring 70 børn i missionshuset Bethesda midt i København.
/lt