Kristne i Storbritannien tager kampen op for kristendommen

Under parolen ‘Not Ashamed’ (‘Ikke Flov’), tager kristne over hele Storbritannien nu kampen op for kristendommen og dens arvs indflydelse på det britiske samfund. Lord Carey, den tidligere ærkebiskop af Canterbury er én af dem, der bakker op om kampagnen, der begyndte helt for nylig. I en lille brochure siger han blandt andet, at Storbritanniens rige kristne indflydelse på mange områder i samfundet er under angreb.
Videre kan den tidligere ærkebiskop konstatere, at et nyt klima, der er fjendtligt over for det britiske samfunds traditioner og historie, er ved at udvikle sig som følge af en kombination af velmenende politisk korrekthed, multikulturalisme og en åben opposition til kristendommen.
Allerede kort tid efter kampagnen begyndte, havde godt 16.000 kristne underskrevet en kampagneerklæring, der opfordrer regering, arbejdsgivere og andre ledere til at sikre de kristnes frihed til at deltage i det offentlige liv, uden at de er nødt til at gå på kompromis med bibelske værdier, og til at fremme kristne værdier.