Læge stifter ny forening mod abort

Læge Sven Frederick Østerhus inviterer læger med til protest mod abort.
En ny forening mod abort har set dagens lys. Initiativtager er læge Sven Frederick Østerhus fra Lolland.

Sven Frederick Østerhus

Og selv om foreningen stadig er i støbeskeen, har den unge læge lagt flere meget radikale synspunkter ud på foreningens hjemmeside:
– Abort er ikke fjernelse af en celleklump, men afslutningen på et menneskeliv. Alle læger ved, at det er små børn, der bliver slået ihjel. Deres hjerte banker, de har arme, ben og alle organer på plads. Barnet er ikke en del af moderens krop, idet til og med selve moderkagen er udsprunget fra barnets egne celler.

Ruths video

Sven Frederick Østerhus medvirker på Ruth Evensens kontroversielle abortvideo, der bl.a. sammenligner abort med krigsforbrydelser og andre massedrab. Østerhus kommer selv i Ruth Evensens frikirke Faderhuset i Bandholm på Lolland, men er ikke med i frikirkens ledelse.
Han blev uddannet læge ved en medicinsk embedseksamen i 2006 og arbejder lige nu på at blive praktiserende læge gennem en uddannelse i almen medicin.

Grusomt

Men man skal ikke vente, at Østerhus vil anbefale gravide at få foretaget abort:
– Selve udførelsen af en abort er en grusom handling, som strider imod alt, hvad man forbinder med en læge. Lægers fornemste opgave er at redde liv, men når de udfører aborter, river de børn i små stykker og suger dem ned i en beholder. Ved sene aborter hænder det, at barnet, efter det er aborteret, stadig er i live. Da det er et menneskebarn, må man ikke slå det ihjel, men efterlader det til at dø langsomt på et bord.
Han fortæller på sin hjemmeside, at han selv har nægtet at medvirke til abort på gynækologisk afdeling. Nu vil han gerne have flere læger med i sin forening ”Læger mod abort”. Læger er velkomne til at skrive på hjemmesiden og dele deres erfaringer med abort.
– Det kan ikke passe, at vi, i et samfund som det danske, kan stå inde for at rydde uønskede børn af vejen.
Læs mere på hjemmesiden Laegermodabort.dk.