Kristne besøger ensomme

Viborg Frikirke har startet besøgtjeneste
Hvad gør kirken andet end at holde møder?
Det er et rigtig godt spørgsmål og lukker op for den gode historie.
Som nu, hvor frivillige fra Viborg Frikirke har startet en besøgstjeneste:
– Vi har længe haft et ønske om at bidrage positivt til det lokalområde, vi er en del af, fortæller kirkens præst, Judith Kynde. – Når vi mødes i kirken, har vi et rigtig godt fællesskab med hinanden. Men vi vil også gerne tilbyde fællesskab til dem, der måtte føle sig alene, og som mangler nogen at tale med.
Fire frivillige fra kirken står klar til at besøge ensomme og andre med behov for en samtale. Men de har fået besked på ikke at prædike:
– Som besøgsven kommer vi på det menneskes præmisser, som ønsker vores besøg, fortæller Judith Kynde. – Vi er ikke ude på at hverve nye medlemmer til vores menighed, men vil bare i næstekærlighedens navn stille os til rådighed som de almindelige mennesker, vi er, siger Judith Kynde.
Viborg Frikirke tilhører Apostolsk Kirke i Danmark. Kirken er også med i FrikirkeNet.