Tredobbelt frivillighed i KFUM-K

Høj motivation i den kirkelige bevægelse.
Folk vil arbejde frivilligt med det, de brænder for.Det erfarer KFUM og KFUK, der har haft en stigning af nye frivillige på 300 pct., siden organisationen besluttede at screene de frivillige for at kunne sætte dem til de rigtige opgaver.
Klædes på til opgaven
– Det er ikke sådan, at man kun må lave det, testen siger. Hvis man har nogle visioner og drømme om, hvor man gerne vil gøre en forskel, så skal man klædes på og uddannes til opgaven, siger rekrutteringskonsulent Peter Svendsen til KFUM og KFUK’s nye magasin Markant.
Programmet sikrer høj motivation hos de frivillige, fordi det hjælper dem med at finde deres rette hylde, siger han.
Hver dag ringer op til mellem 100 og 150 til KFUM og KFUK’s kontor for at melde sig som frivillige.