600 unge vil møde Gud

Snart vrimler det med unge til KFS’ traditionsrige påskelejr – denne gang i Skanderborg. Som noget nyt vil søndag eftermiddag byde på gratis hjælp til hus og have til beboerne i nærområdet.
Påskelejren løber af stablen lørdag d. 16. april til onsdag d. 20. april på Skanderborg Gymnasium. Temaet er ”Et ansigt til ansigt-møde med Gud”.

Hjælp din næste

Som altid bliver der masser af tid til bibelundervisning, bezzer wizzer turnering, fodbold, seminarer, lovsang og snak. Og ”Hjælp din næste”- dagen søndag eftermiddag, hvor Skanderborgs borgere får hjælp til hus- og havearbejde.
– Vi har lyst til at vise næstekærlighed i praksis. Jesus kalder os til at hjælpe vores medmennesker, og vi har bare lyst til at hilse på de mennesker, vi skal bo iblandt og fortælle dem lidt om, hvem vi er, og hvad vi står for, siger lejrchef Louise Baldus.
Arrangørerne forventer over 600 kristne unge fra hele landet. Sidste år samlede påskelejren 730 studerende.