Kristne danner bedering i kamp mod kriminalitet

USA /MEXICO: I frustration over den massive kriminalitet og grænseproblemer mellem USA og Mexico har kristne mexicanere bedt deres kirkeledere om hjælp til forbøn ”for at bryde voldsånden i deres folk.” Derfor har kristne ledere dannet The Cinco de Mayo Initiative, som samler menigheder i Dallas, Texas og Mexico City til bøn og faste fra d. 15. april til 5. maj.
Mark Gonzalez, ophavsmanden bag det spansktalende bedenetværk, er talsmand for initiativet. Han siger til Christian Post:
– Det her handler ikke om regeringer. Det handler ikke om den mexicanske eller den amerikanske regering. Det handler om selve styret, Guds styre, gennem hans lovgivende forsamling, kirken, som står sammen om at konfrontere det her (kriminaliteten, red.).
Gonzalez forsætter:
– Gud er ved at gøre noget, som ingen regering nogensinde før har kunnet gøre.