Ny CD med skæve tekster og smukke ballader

45-årige Jørgen Møller fra Galten har udgivet cd’en ”Lidt af hvert” og synger om både liv og død, tro og kærlighed.
Albummet er meget personligt, og både tekst og musik er udsprunget af Jørgen Møllers egne refleksioner over livet. Det er tanker, forvandlet til musik. Jørgen Møller mistede sin kone efter kort tids sygdom og har set både livets skønhed og livets sorg i øjnene.
Cd’en er dog hverken dyster eller mørk, men derimod fuld af liv og tekster, som bl.a. rusker op i tendensen til ”at lade stå til”. Selv beskriver Jørgen Møller teksterne som lidt over i den obskure genre og det musikalske som en ”sjov sammenblanding af lidt folk, pop og ballade”.
Albummet afsluttets med den smukke engelske kærlighedssang ”Visit from Heaven” om livet med hustruen Inger Lise. De øvrige 8 numre er alle på dansk.
/lt

Kunstner: Jørgen Møller • Lidt af hvert •
Genre: Folk, pop og ballade
Kr. 149,95 • Refleks Musik