Debat

Portostigning

Nu skal man ikke se alt åndeligt i ting, der sker, men alligevel kom den tanke: “Hvad fjenden ikke kan slå ihjel, gør samfundet”. Ved at fratage os muligheden for at bringe et andet budskab ud. Skoler fravælger “Fader vor”. Tro i det offentlige rum, har været forbudt længe…så, ja, hvorfor ikke lade portoen stige så kristen litteratur dermed stækkes. Sangen “Man binder os for mund og hånd” fylder mit indre. På tide vi kristne slår os sammen og beder. Tak, for leder-spalten.
Joan Pehrsson
Vestergade 54
7700 Thisted

På kornet

Kristeligt Dagblad inviterer sine læsere til at afgøre, om Guds kirke fortjener en pris.
Ikke for at være lyseslukker, men Jesus har nu sagt: “Ser du disse mægtige bygninger? Der skal ikke lades sten på sten tilbage, men alt skal brydes ned.”
Grundtvig skrev: “Vi er Guds hus og kirke nu, bygget af levende stene.”
Knud Held-Hansen,
Beatesmindevej 76, 1.tv.
9210 Aalborg SØ