Genopdag kraften

International House of Prayer besøger Københavns Kristne Kulturcenter i pinsedagene.
Genopdag Guds kraft. Sådan lyder overskriften på en stor pinsekonference, som Kirken i Kulturcentret på Drejervej på Nørrebro holder fra den 10.-12. juni.

Jeff Eggers

Blandt hovedtalerne er Jeff Eggers fra International House of Prayer (IHOP) – kendt fra God tv.
Kirken i Kulturcenteret stræber i visionen for 2011 efter at få et åndeligt gennembrud i forholdet til Gud, byen og det enkelte menneske. Og den bedrift sker ikke ved magt eller styrke, må Danmarks største frikirke erkende. Den kan kun Helligånden bane vejen for.
Og det er netop, hvad pinsekonferencen handler om. At genopdage Helligåndens kraft og nærvær. Derfor har kirken – som senere i år kan fejre 100-års fødselsdag – valgt at stable et stort pinsemøde på benene.
”Helligånden er for alle. Derfor har vi sammensat et program, som rammer alle generationer i kirken. Børnene kan tage deres forældre i hånden og deltage i bønneløb. Der vil være aftenmøder med Jeff Eggers og David Hudson. Mens der om eftermiddagen er mulighed for at deltage i forskellige workshops. Bl.a. profetisk forbøn, mit barns åndelige trosudvikling og hvordan leve med Helligåndens dimension i hverdagen”, fortæller Asbjørn Kristiansen fra kirken.
Uafbrudt bøn 24 timer i døgnet. Det er, hvad International House of Prayer i Kansas City, USA har præsteret siden 1999. Noget som i den grad giver gennembrud. Her vidner folk om deres møde med Gud, om helbredelser og meget andet. Og det kan du høre mere om, når Jeff Eggers fra IHOP i dagene 10-12. juni deler sine erfaringer under sit besøg i København.
Mette Schwartz