Hjørrings kirker samarbejdes

Pladsen foran Vendsyssel Kunstmuseum vil syde af liv og musik, når Hjørring Kirkernes Fællesskab holder friluftsgudstjeneste søndag eftermiddag den 19. juni.
– Med gudstjenesten vil vi understrege vores ønske om at udbygge det kirkelige fællesskab. Det gør vi blandt andet ved at vise den mangfoldighed, der trives i vore menigheder fra spejdere til strikkeklub og fællesspisning, siger Erik Schou, der er formand for den katolske menighed og med i initiativgruppen.
I år vil gudstjenesten også indeholde en hilsen ved borgmester Arne Boelt samt en prolog af Vendsyssels Kunstmuseums direktør, Sine Kildeberg. Dagens prædikant er hospitalspræst og sognepræst ved Bidstrupkirken, Anna Marie Bram Christensen. Et band fra Projekt:KIRKE (en pinsekirke – red.) leverer musikken, og det hele krydres med et drama fra teatergruppen ”Det kan vi ikk’ i dag!”
Hjørring Kirkernes Fællesskab er et samarbejde mellem alle byens kirker, herunder Katolsk Kirke, frikirker og folkekirker.