IT-præsten vandt weekend for to

I sidste uge omtalte vi på forsiden sognepræst Carsten Dybkjær. Han har nemlig lavet en såkaldt applikation for konfirmander.
Carsten Dybkjær har altid været meget IT-interesseret og stod bag flere af de første hjemmesider for folkekirken.
Så for nylig bestilte han et netabonnement på Udfordringen. Og da vi skulle udrykke månedens vinder af en weekend på en kro med alt betalt for to, blev Carsten udtrukket. Så nu kan han invitere sin svenske kone, Anne Marie, på en dejlig weekend.
Den fynske præst i Hesselager har i en periode også arbejdet som informationssekretær i Sudanmissionen og i den forbindelse været i Afrika. Som det fremgår af billedet til højre er han også en ivrig lystfisker. Her har han fanget en multe på 62,5 cm!
Henri

Skaf nye læsere, så kan du måske vinde i juni!