Kemikere underviser på profetskole i Juelsminde

En husmenighed i Juelsminde inviterer til ”profetisk skole” den 16.-18. juni på Vandrerhjemmet i Juelsminde.
Talere er Angela og Steve Boler fra Skotland.
Parret er begge kemikere, har været præster i en årrække, men helliger sig nu træning af mennesker og kirker i profetisk tjeneste.
De leder en Skole for Profetiske Tjenester. De arbejder sammen med mange kirker i mange forskellige lande i Europa, hvor de underviser i den profetiske dimension.
Angela og Steve kom selv til tro på Jesus i deres sene teenageår. De blev gift 1979 og har en søn. De uddannede sig begge som kemikere, og Steve har arbejdet som kemiker i atomkraftindustrien i 30 år, nu delvist som konsulent. Han er således med til at lukke nogle af de nedslidte atomkraftværker ned.
De har begge været hyrder for en menighed i Thurso, Scotland fra 1988-95, hvorefter de blev ledt ind i tjenesten med at træne og udruste mennesker og kirker i den profetiske tjeneste.
– Angela og Steve underviser med en fin indlevelse og stor kundskab fra Bibelen om det profetiske, siger Torben Thomsen fra husmenigheden Kristus for Alle i Juelsminde, der hører under netværket Connections Danmark. Menigheden ledes af Britta og Torben Thomsen.
Henri.