Moses har et alvorsord til Danmark

Moses Hansen vandrer i øjeblikket Danmark tyndt for at opfordre til bøn for land og folk.
Planen var at gå fra Skagen til Gedser. Hvis Gud vil, og jeg kan, havde Moses Hansen sagt. Og det kunne han ikke helt holde til.

Tour de Noahs begyndelse ved Skagen, hvor Moses er igang med at indtale Ugens Ord til sin hjemmeside.

Det betyder ikke, at bønnevandringen Tour De Noah er afblæst. Nej, 30 kilometers dagsmarcher er blot erstattet af en tredjedel i udvalgte områder. Men Moses kommer stadig rundt i hele landet, og han holder masser af møder. På hjemmesiden for Pottemagerens Hus kan touren følges live et par gange om dagen.

Stor opbakning

– Jeg oplever et stort fremmøde til møderne, som bliver holdt både i kirker og private stuer, og der er også mange, der følger os på nettet, forklarer Moses. Det har gjort indtryk på ham, at der er så mange, der vil lytte.
– Jeg kommer jo med et budskab om den alvorlige side af livet som kristen. At det er tid til, at de kristne i landet tager ansvar og begynder at be’ for Danmark. Både i forhold til abort, porno, den seksuelle tilstand og den økonomiske krise, fortæller han og beskriver sine tilhørere:
– Jeg oplever, at kristne har en længsel efter mere end blot ”Gud velsigne mig”.
Den store respons betyder, at Moses udvider sin vandring med både besøg på Fyn og Lolland. Til gengæld har han nedjusteret forventningen lidt til de enkelte dagsmarcher. Der skal også være tid til at forberede et ord til aftenens møde.

Et profetisk ord

Natten til tirsdag oplevede han, at budskabet blev suppleret med et profetisk alvorsord.
– Al profeti skal bedømmes, men jeg oplevede at dette var fra Herren. Han sagde: ”Jeres nation er i langt større nød, end I aner. Jeg er tæt på at give jer hen til synden uden grænser, som fører lovløshed og smerter med sig af en art, I aldrig har oplevet før.
Men som altid vil jeg hellere frelse, tilgive og læge. Søg mig, som I ikke har gjort før. Så vil jeg vise jer nationens egentlige tilstand, og I vil græde over jeres folk, ja, over min kirkes tilstand, ja, over jeres egen tilstand. Lad det føre til omvendelse og bøn – for så er der endnu håb om lægedom og frelse for jeres folk”, fortæller Moses, som er klar over, at det er et alvorligt ord, men understreger, at fokus er på Guds ønske om at vise nåde.

Vil i dialog med politikere

Else Käes er medvandrer på Tour De Noah. Da hun kom til Pottemagerens Hus for et års tid siden, var det i rullestol.

Ud over at kalde kristne til ny iver i bøn for Danmark ønsker Moses også at bruge vandringen til at komme i dialog med politikerne, når han slutter Tour de Noah foran Christiansborg fra den 30. august til 2. september.
En dialog, som han vil forberede med brevskrivning:
– I aften vil jeg prøve at formulere et generelt brev til alle folkevalgte og skrive et personligt til partilederne. Her vil jeg bede dem om at møde mig uden for Christiansborg og lytte til, hvad jeg har at sige. Jeg tror, at der ved Guds nåde kommer en tid, hvor han vil bane vej til politikernes hjerter. Er tiden mon inde? spørger Moses.


Artiklen fortsætter efter annoncen: