Afrikanere vil genopbygge det tabte kristne Danmark

Kristne europæere rejste til Afrika for at dele evangeliet. Nu vil herboende afrikanere gerne give tilbage og dele evangeliet med danskerne.
Det sker i weekenden den 26. – 28. august, når flere afrikanske kirker går sammen om at holde en konference under temaet ”Gud er kærlighed” i en lånt sal på Høje Gladsaxe skole.
Mens flere afrikanske lande har oplevet stor kirkevækst, er det modsatte sket i Danmark, hvor man ellers ikke skal gå langt, før man støder på en kirkebygning. Og det undrer vores nye tilflyttere. Derfor vil de gerne være med til at genopbygge det tabte og vise den rigdom, som den kristne tro tilbyder.
Konferencen vil fylde atmosfæren med den levende spiritualitet, som de afrikanske kristne har bragt med sig til landet. Noget som især kommer til udtryk gennem musik, dans og en tro på, at Jesus også i dag kan gribe ind og forvandle et menneskes liv.
Konferencen koordineres af Japhet Mucondo.
Mette