Petra-forsanger spiller i Hillerød

Forsanger i det kristne rockband Petra, John Schlitt, kommer til Danmark i oktober.Alle dem, som ærgrer sig over, at der aldrig blev nogen Petra-koncert i Danmark sidste år, kan nu få et lille plaster på såret i Hillerød i oktober.

John Schlitt har siden ’86 været forsanger i Petra, men har også parallelt udgivet sin egen musik.

På Hillerød Ny Teater spiller John Schlitt, forsanger i Petra og international kendt sanger, en unik akustisk koncert.
Koncerten er arrangeret af JFish, som har Peter Carlsen bag.
– Som en stor fan har jeg i mange år haft en drøm om at arrangere en Petra-koncert i Danmark, fortæller han.
– Efter en lang korrespondance med hans agent omkring noget helt andet kom idéen om at arrangere en koncert med John Schlitt på bordet. Det er nu blevet til virkelighed gennem min nyopstartede virksomhed JFish, der vil koncentrere sig om import af musik af uafhængige kristne kunstnere og at stable flere kristne koncerter med dem på benene.

Stor succes

Petra blev grundlagt i 1972 og er en af verdens bedst kendte og mest succesfulde kristne rockbands, med over 7 millioner solgte plader.
John Schlitt, fra Illinois, USA, har været deres forsanger siden 1986. I løbet af sin tid med Petra har han indspillet 16 albums, vundet fire Grammy’er og utallige Dove Awards og har haft mange nr. 1 og top ti hits på den moderne kristne hitliste. John Schlitt har undervejs lavet flere solo-cd’er. Den tredje af dem udkommer i efteråret 2011 under navnet ”The Greater Cause”.
John Schlitt’s koncerter er en blanding af klassiske Petra-melodier og hits fra hans soloalbums.
– Musikken er en måde at blive hørt på. Jeg ser så mange behov derude, og jeg har fået mulighed for at have en platform, hvor folk vil lytte, siger John Schlitt.
Steph Macleod fra Skotland opvarmer til koncerten. Peter Carlsen forventer at sælge 3-400 billetter.