En verden af lovsang

Trænger du til at glemme verdens bekymringer og fokusere på det som virkeligt betyder noget? Har du brug for bruset af live stemning og suveræn lovsang? Så kast dig i armene på ”Spirit Break Out”…
Bag udgivelsen at dette lovsangsalbum står Worship Central med base i London. Worship Central er en lovsangstjeneste fra Alpha International, og i spidsen for denne afdeling finder vi Tim Hughes og Al Gordon. Spirit Break Out er Worship Centrals første udgivelse.
Worship Central ønsker at styrke lovsangen i kirker over hele verden og hjælpe lovsangsledere i deres tjeneste. Det primære i deres arbejde er ikke at masseproducere fantastiske lovsange, men at sætte fokus på, at det er Helligånden som skal lede og være i centrum for al lovsang.
Og selv om albummet er proppet med gode lovsangsnumre og navne, så er det som om man godt ved, at uden Helligånden, ville det ha’ været et helt andet album. For på numrerne og i sangernes stemmer, hører man Gud, Jesus og Helligånden blive lovprist.
Det sidste udgiverne ønsker er da også, at det er sangerne der bliver ’konge’. Lige så lidt som de ønkser at lovsangsmusik kommer til at handle om, hvad vi mennesker kan skabe…
Spirit Break Out indeholder bl.a. etablerede sange som Tim Hughes’ ‘Counting On Your Name’ og ‘Wake Up’ samt Ben Cantelon’s ‘Saviour Of The World’, men der er også helt nye sange. Derudover medvirker Ben Cantelon, Nikki Fletcher og Luke Hellebronth. De 14 sange er udvalgt fra en live lovsangsevent i London marts – et event som havde til formål at producere dette album.

Så summa sumarum – Spirit Break Out er et medrivende intenst Lovsangsalbum i det gode London-stil som vi kender fra Hughes, Redman, Passions cd’er og flere andre.
Lisbeth