Gratis tur til Bonbonland

2200 børn og voksne tog lørdag den 27. august på udflugt med Frelsens Hær til Bonbonland.Det er Frelsens Hærs sidste store udflugt i år for familier, som lever i en presset økonomisk hverdag. Udflugten er en opmuntring til børn og voksne, der lever en barsk tilværelse til hverdag.
De 2200 børn og voksne var fra København, resten af Sjælland, Lolland og Falster. De fik både gratis indgang, sandwich og værdikuponer til is og slik.
Det er ikke første gang, Frelsens Hær arrangerer en tur, men for nogle er det den eneste ferie, de kommer på i år. Frelsens Hær har stor succes med deres arrangementer. Mere end 3000 familier står på venteliste, og over 6000 har deltaget i en lejr eller en udflugt i årets løb. Lejrene og udflugterne bliver blandt andet støttet af Arbejdsmarkedets Feriefond.