Liberal Alliances kandidat vil tillade flerkoneri

Nu skal vi også have flerkoneri i Danmark. Det mener i hvert fald en af Liberal Alliances kendte spidskandidater, Joachim B. Olsen, kendt fra tv.
Han er opstillet i Københavns Omegns Storkreds og har gode chancer for at blive valgt.
Han mener, at Danmark er et land fyldt med unødvendige forbud, som griber ind i danskernes frihed og fratager dem det personlige ansvar.
– Hvis to kvinder kan blive enige om, at de vil giftes med én mand, så synes jeg, det vil være i orden, siger Joachim B. Olsen, når han bliver spurgt om emnet.
Kan man så forestille sig, at der fra politisk side vil komme et krav om, at folkekirken også skal til at vie en mand til flere koner? Nej, det vil Joachim B. Olsen dog ikke stille krav om.
– Men man kan godt sige principielt, at hvis man lavede en lov, der sagde, at folk havde lov at indgå flerkoneri – ligesom man indgår registreret partnerskab – det ville jeg aldrig være imod, siger Joachim B. Olsen ifølge Ritzaus Bureau.
I muslimske lande er det meget almindeligt, at mænd har flere koner. Ifølge islam er det tilladt at have op til fire koner.
Men også blandt moderne vesterlændinge har der på det sidste været fortalere for at have flere koner – eller mænd.
Musikeren Master Fatman har ofte ladet sig fotografere med sine to koner. Og samlivs-rådgiveren Joan Ørting, kendt fra tv, har også fortalt offentligt, at hun lever sammen med to mænd.
Joachim B. Olsen er også modstander af, at folk er tvunget til at tage sikkerhedssele på, når de kører i bil.
Henri.