Syriens præsident truer med at angribe Tel Aviv

Bashar Assad truer Tel Aviv i Israel, hvis NATO vælger at hjælpe civilbefolkningen.Syriens præsident, Bashar Assad – som man skulle tro ellers havde nok at gøre på hjemmefronten med at kvæle opstanden mod sit styre – har nu truet med at angribe Tel Aviv, hvis NATO slår til for at hjælpe civilbefolkningen, ligesom i Libyen.
Assad fremsatte truslen om at sætte Mellemøsten i brand, særligt Israel, i en samtale med den tyrkiske udenrigsminister, Ahmet Davutoglu.
Ifølge nyhedsbureauet Fars sagde Assad:
– Hvis sindssyge handlinger iværksættes mod Damascus, behøver jeg ikke mere end seks timer til at overføre hundreder af raketter og missiler til Golan-højderne og affyre dem mod Tel Aviv.

Heftigt angreb

Den syriske præsident understregede, at Damascus også ville anmode Hizbollah i Libanon om at indlede et heftigt raket- og missilangreb mod Israel – ”som de israelske efterretningstjenester aldrig kunne have forestillet sig”.
– Alt dette vil ske i løbet af tre timer, sagde Assad. I de følgende tre timer vil Iran angribe amerikanske krigsskibe i Den persiske Golf, og amerikanske og europæiske interesser vil blive valgt som mål samtidigt.