Event for forfulgte kristne

Den 4. november samles kristne i Brimingham, Alabama til ’Secret Church’. Secret Church betyder hemmelig kirke, og arrangementet har fokus på de forfulgte kristne.David Platt har sammen med sin kirke startet en ny type samlinger. Inspireret af sin tid sammen med undergrundskirken i Asien er han vendt tilbage til det simple og grundlæggende:
– Der er virkelig ikke noget specielt eller kreativt ved disse samlinger. Det er simpelhen et studie af Guds ord og så bøn for vores forfulgte brødre og søskende. I Asien så jeg, hvordan de kristne samledes med livet som indsats. De studerede Bibelen, sang lovsange og bad sammen i 8 -12 timer. Det er enkelt, farlig og tilfredstillende. Det hele på samme tid, siger David Platt.
Indtil videre har der været 11 af sådanne events, men kirken forventer, at den kommende event bliver den største indtil nu. Man regner med, at op mod 50.000 vil følge eventen over internettet.