KFS giver Odense julegave

Med hjælp fra Sct. Hans Kirkes menighedsråd giver Kfs byens studerende en koncert i julegave.En koncert med Hymns from Nineveh i Sct. Hans Kirke. Det er Kfs’ (Kristeligt forbund for studerende) gave til Odenses Studerende.
Det er en særlig dejlig gave, fordi Sct. Hans kirke betaler.
– Menighedsrådet spurgte, hvem de skulle invitere, hvis de gerne ville have nogle unge mennesker forbi kirken. Vi foreslog Hymns, og det var de med på. Så har vi til gengæld lovet at sprede rygtet om koncerten, fortæller Thomas Frovin, som er studentersekretær for Kfs på Fyn.
Derefter gik både de gymnasiale kfs’ere og dem på de videregående uddannelser i gang med at hænge plakater op og invitere venner og bekendte til koncerten den 2. december.

– Hej, vi er her!

Sct. Hans kirke rummmer 550 mennesker, og Thomas Frovin satser på at fylde den.
– Men vi ved jo ikke helt, hvordan det kommer til at gå endnu. Vi håber, det kommer til at skabe opmærksomhed om både Kfs og Sct. Hans kirke, fortæller han.
Men han regner ikke med, at koncerten vil betyde, at folk vælter ind i Kfs.
– Vi vil sige: ”Hej, vi er her” og satse på, at det giver noget positiv opmærksomhed. Men måske kommer vi bare til at glæde byens unge med en dejlig koncert. Og det er også helt okay, pointerer Thomas Frovin.
Efter koncerten vil Kfs stå klar med kaffe og et hav af julesmåkager, hvis nogle af deltagerne har lyst til at blive hængende og snakke.

Udsolgte koncerter

Hymns from Nineveh er på tour med deres nyudgivne jule-cd ”Enduring Christmastime”, og har tidligere på året spillet til udsolgte koncerter i Musikhuset i Aarhus og Koncerthuset i København. Det er ikke muligt at få billetter til koncerten på forhånd, men dørene åbner en halv time før.
Koncerten er ikke kun gratis for studerende. Alle er velkomne.