Filippinere får dansk julehjælp

Den danske Angel Relief International sørger for både evangeliet og madposer til fattige filippinere.I midten af december arrangerer Angel Relief International store børnemøder i anledning af julen. Men det er blot en af mange aktiviteter.

Peter og Abby Capili Hansen, som har Angel Relief International.

I 2007 startede Peter og Abby Capili Hansen Angel Relief International, som er en dansk kristen missions- og nødhjælpsorganisation, der bygger på frivillige hænder.
Organisationen Angel Relief har delt mad ud i Etiopien samt haft en masse evangeliske møder i dette østafrikanske land. Men nu ønsker Peter og Abby at fokusere mere på Filippinerne, hvor de har været flere steder med evangeliet og mad til de fattigste. Peter siger:
– Det er bare en naturlig udvikling af vores arbejde og det mest hensigtsmæssige at fokusere mere på et stort område som Sydøstasien, hvor vi så kan gøre en større indflydelse med de enkle midler, vi har.”

Julearrangement

I midten af december har Angel Relief nogle specielle arrangementer på Filippinerne. Angel Relief arrangerer nogle store børnemøder med hundredvis af børn, som vil få både evangeliet og madposer til deres familier. Derudover støtter Angel Relief også en specialskole med deres julearrangement. Der er også et stort træningsseminar med 100 præster, som Peter vil undervise i løbet af en dag. Derudover vil Peter også prædike ved tre evangeliske helbredelsesmøder i samarbejde med Assemblies of God og andre evangeliske trossamfund.
– Vi er ved at etablere vores arbejde på Filippinerne, og vi behøver al den forbøn, vi kan få. Bønnens kraft er mægtig, og vi sætter meget pris på al den støtte, vi kan få, siger Peter.
Susan