God gerning gengældt

Et ældre ægtepar standsede for at hjælpe to unge piger med at skifte dæk. Kort efter fik de selv brug for hjælp…

Sara Berg reddede Victor Giesbrecht liv.

”Min mand er den type, der altid ønsker at stoppe og hjælpe strandede bilister. Han giver sig 100 procent og bekymrer sig først om sig selv senere,” fortæller Ann Giesbrecht om sin mand Victor.
Næsten umiddelbart efter at de var kørt videre, fik Victor det dårligt. Hans kone nåede lige at hjælpe ham med at få standset deres bil, inden han faldt om af et hjertestop.
I mellemtiden var de to unge piger, Sara og Lisa, blevet klar til at køre videre.
De sad netop i bilen og talte om, hvor taknemmelige de var over, at det ældre ægtepar havde stoppet, og Victor havde hjulpet dem med at skifte dækket.
Pludselig så de en kvinde stå og vinke midt ude på vejen.
De to kvinder bremsede op og løb hurtigt hen til hende. Det viste sig at være Ann Giesbrecht, som netop havde hjulpet dem. Sara Berg, som til daglig er sygeplejeske, begyndte straks at give Victor Giesbrecht hjertemassage og kunstigt åndedræt indtil redningsfolkene ankom.
Victor blev dermed reddet.

Skyldfølelse og tak

”Jeg tror 100 procent på, ​​at Gud havde en kæmpe hånd med i det. Gud bragte mig og Lisa og alle de andre mennesker sammen på det rigtige sted på det rigtige tidspunkt,” siger Victor Giesbrecht.
Sara Berg og hendes kusine har dog kæmpet med skyldfølelse. Måske var det hjælpen med dækket, der forårsagede hans hjertestop.
Sara har dog talt med Ann, som fortalte det modsatte, nemlig at de to kvinder reddede hendes mands liv.
Pia