Ny forstanderpar på Grejsdalens Efterskole

Den første februar er der skiftedag på Grejsdalens Efterskole.
Bestyrelsen har ansat René og Helle Brorson som nyt forstanderpar. De kommer med god erfaring fra efterskoleverdenen gennem deres arbejde som forstanderpar på Søndbjerg Efterskole de seneste knapt fem år.
René har været formand for IMU og har tidligere været ansat på Grejsdalens Efterskole som lærer, tillidsrepræsentant og informationssekretær. Helle er uddannet pædagog og har tidligere været ansat på Bøgballe friskole. Det er således et meget kompetent forstanderpar, der nu tager over efter Knud og Karin Dideriksen. Det er dermed lykkedes at finde et forstanderpar, der vil fortsætte skolens linje som kristen skole med tilknytning til Indre Mission, og som byder ind med ny energi og ideer til at videreudvikle skolens faglighed, indhold og pædagogik.