Ny præst i multietnisk menighed

Dominique Lachat er apostoler af schweizisk oprindelse. Han er ny præst i Bethaniakirken, der er Missionsforbundets kirke i Aalborg.
Dominique Lachat er den 1. august tiltrådt som ny præst i Bethaniakirken i Aalborg som afløser for John Nielsen, der på det nyligt afholdte sommerstævne i Mariager blev indsat som missionsforstander i Missionsforbundet.

Dominique Lachat er ny præst i Bethaniakirken.

Bethaniakirken i Aalborg er en af Missionsforbundets over 20 menigheder i Danmark.

Fra ingeniør til højskolelærer

Dominique Lachat, der senest har været højskolelærer på Kolding Internationale Højskole, er 53 år og gift med Lisbet, med hvem han har fire voksne børn. Han er af schweizisk afstamning, men født i Danmark og er oprindelig uddannet elektronikingeniør. Senere fik han en præsteuddannelse i Kolding og voksenunderviser-uddannelse fra Danmarks Lærerhøjskole. Inden han blev højskolelærer, har han bl.a. været præst og kollegieleder.

Kreativ kommunikation

– Jeg glæder mig til at være en del af en menighed, hvor der ikke sker udskiftning af samtlige medlemmer hvert år i modsætning til højskolen, hvor eleverne kommer og går, siger Dominique Lachat.
– Jeg ønsker i min tjeneste som præst at kombinere det evangeliske og åndelige med kreativ kommunikation til en multietnisk menighed med hen ved 20 nationaliteter repræsenteret. Der er mange nye opgaver i en stor menighed med næsten 300 medlemmer. Opgaver, der skal løses i tråd med menighedens visioner om at være et bredt favnende fællesskab med Jesus i centrum, hvor tro, liv og fællesskab er nøgleord.
Dominique Lachat indsættes som præst ved gudstjenesten søndag d. 19. august. Han ønsker at være en aktiv del af Præstefællesskabet i byen.