Tre piger skal møde israelerne

Den 6.februar rejste Karina Munk, Pernille Solhøj Kristensen og Mai Griana Castello McDonald til Jerusalem som Meet The People-volontører.

Karina Munk, Pernille Solhøj Kristensen, Mai Griana Castello McDonald. Foto: Lise Søndergård Thomsen

De skal arbejde frivilligt på handicapinstitutionen Beit Tamar, som er et hjem for 10 beboere i alderen 12-30 år. Pigerne kommer alle fra Silkeborg-egnen, hvor de i sommer blev studenter. De er udsendt som volontører gennem Israelsmissionens Unge indtil august 2012 (6 mdr.).
Israelsmissiones Unge sender dette forår fem volontører til Jerusalem. Der er i forvejen to Meet The People-volontører i Jerusalem, som har valgt at forlænge deres ophold til knap et år. Derved har Israelsmissionens Unge dette forår 7 udsendte volontører i Jerusalem foruden præstefamilierne. De øvrige er: Helene Vium Larsen, Beit Tamar og Lone Killerich, Beit Or.
Henri