Unik julegospel i Kolding

Gospelkoret Lusangi synger med Trine Gadeberg i Brændkjærkirken.Det bliver en unik musik- og juleoplevelse, når Trine Gadeberg går på scenen i Kolding sammen med Lusangi Gospel Choir i Brændkjærkirken torsdag d. 15. december.
– Trine Gadeberg bjergtager sit publikum, når hun med sin fine fortolkningskunst og indlevelsesevne synger med sin fantastiske og smukke stemme.
Sådan lyder en af de mange rosende anmeldelser af sangfuglen fra Sdr. Bjert ved Kolding. Nu har Lusangi Gospel Choir inviteret hende med til årets julegospeloplevelse på korets hjemmebane i Brændkjærkirken i Kolding.
Ved koncerten kommer nogle af de mest kendte julesange som perler på en snor, sammen med nye amerikanske gospelsange.
– Vi har brugt efterårssæsonen på at indøve et næsten nyt repertoire til julekoncerten, fortæller korets dirigent gennem 11 år, Henrik Engelbrekt Refshauge. Gospelkoret giver kirkerummet et andet liv med æggende rytmer og nærgående tekster, når de svedende rytmer kombineres med en af vore bedste kvindelige pop- og musicalsangerinder.
Det kan man med selvsyn opleve ved koncerten med Lusangi Gospel Choir og korets faste band torsdag aften d. 15. december i Brændkjærkirken.
Eva