Kirke lægger 500 m2 til

Kronjyllands Valgmenighed i Randers udvider til 1200 m2 ialt. Borgmesteren til indvielse.Kronjyllands Valgmenighed i Randers har udvidet med 460 nye kvadratmeter til nu 1.200 kvadratmeter. I det nye område er der køkken, café og lokaler til samvær og andre aktiviteter end gudstjeneste.

Formand for Kronjyllands Valgmenighed, Preben Nørlund (tv.), sammen med borgmester i Randers, Henning Jensen Nyhuus, som klippede snoren til menighedens nye lokaler.

Borgmester i Randers Henning Jensen Nyhuus kom, klippede og komplimenterede.
– Kronjyllands Valgmenighed er blandt de steder i Randers, hvor der er fremgang og udvikling. Det er dejligt.

Plads til fællesskab

Han forudså, at det kan fortsætte med succes, fordi Kronjyllands Valgmenighed forstår at være en kirke, hvor der også er plads til børn og unge. Samtidig fremhævede han Kronjyllands Valgmenigheds indsats over for socialt nødstedte i Randers gennem Kirkernes Familiehjælp.
De nye lokaler blev indviet under overskriften ”Plads til fællesskab”, og Preben Nørlund, som er formand for Kronjyllands Valgmenighed, sagde i sin indvielsestale, at de nye lokaler ikke skal ses som et slutmål, men som starten på noget nyt.
– Kronjyllands Valgmenighed kan begynde på et nyt kapitel i sin historie som en kirke, der ikke har nok i sig selv, men som er rummelig og har plads til alle slags mennesker.
Eva