Glade sange til kræftramte børn

Kontakten med en kræftsyg pige inspirerede Lena Løbner til at komponere en sang for hende.
Nu har hun udgivet en hel cd med sange for kræftramte børn og deres familier.Lena Løbner underviste en kræftramt pige i dansk og matematik – og skrev en sang til hende. Sangen blev til flere – og nu har Lena udgivet en cd med glade og livsbekræftende sange tilegnet alle kræftramte børn og deres familier.

Et antal af Lena Løbners nye cd, ”Hvis jeg var en and,” uddeles som gave til kræftramte familier.

Lena har flere cd’er bag sig – men denne er i særklasse. Hendes cellobløde stemme udstråler energi, musikken er afstemt og arrangementerne i fuld kontrol. Man kan næppe ønske en bedre baggrund for de legeglade og tænksomme tekster.
– Jeg underviste Filippa på otte år i dansk og matematik. Hun døde af kræft for nylig, og hele processen var utroligt svær for familien. Jeg komponerede en sang til Filippa, en sang, som også bragte trøst til forældre og søskende, fortæller Lena Løbner.
Cd’en ”Hvis jeg var en and” egner sig også til raske børn og deres forældre. Den består af 12 sange om livet, om venner, kærlighed, og der er også blevet plads til et par godnatsange. Sidst på cd’en kommer alle melodierne igen – så man rigtig kan synge karaoke.
”Hvis jeg var en and” er produceret af foreningen Håb for alle. Lena Løbner har startet foreningen for netop at bringe trøst og praktisk hjælp til samfundets udsatte. Således uddeles jævnligt mad, tøj og tæpper til hjemløse. Lena Løbner synger sine sange i alt fra hospicer til fængsler.
Et antal cd’er vil blive uddelt som gave til kræftramte familier i samarbejde med Kræftens Bekæmpelse.