Over 100 samles til national bedeuge i Kolding

Bedehus Danmark begynder på mandag en koncentret uge med undervisning og bøn for
Danmark. En af dagene tager deltagerne på forbønstur, blandt andet til Jellingestenen.Over hundrede forbedere samles på mandag i Kolding til en intens forbønsuge for Danmark.

Bent Christiansen, koordinator for Bedehus Danmark.

– Den her uge går ud på at bede og fornemme Guds tanker og planer for det nye år og inspirere den enkelte gennem undervisning til bøn, siger Bent Christiansen.
Han er koordinator for Bedehus Danmark, der har arrangeret konferencen i samarbejde med Kolding Internationale Højskole.
– Det bliver en spændende tid, hvor vi er sammen og også spørger Gud om, hvad der er vigtigt i denne tid, vi lever i nu, og søger inspiration fra ham, fortæller Bent Christiansen.
Bedehus Danmark holder hvert år en bønnekonference, hvor de søger Gud, i begyndelsen af det nye år.
Konferencen kommer i forlængelse af Evangelisk Alliances bedeuge og vil desuden følge op på Nationalsamlingen i Sønderborg sidste år.
Forbedere fra England, Østrig, Tyskland og Canada vil sammen med højskolens lærere undervise deltagerne i bøn og om, hvordan de kan forløse Guds virke i deres eget liv, og der, hvor de er.

Forbønstur til Jellingestenen

I løbet af ugen vil deltagerne desuden tage på en éndags forbønstur.
– Hvert år tager vi en bus og kører til forskellige områder, hvor der er noget, som vi føler, der skal bedes for, fortæller Bent Christiansen.
I år går turen til Ribe, Viborg og til Jellingestenen, hvor Harald Blåtand kristnede Danmark for godt 1000 år siden.

For alle der ber’

Højskolens elever vil også deltage i konferencen, der indtil videre er nået op på omkring 120 deltagere.
– Alle, som har lyst til at blive inspireret til bøn og fordybelse for det nye år, kan være med. Man skal ikke nødvendigvis føle sig som ’forbeder.’ Alle, der ber’, kan være med, siger Bent Christiansen.
Konferencen foregår mandag til fredag den 16.-21. januar.