Vidner om sandheden

Det er ikke populært at tale om absolutte sandheder i dag, hvor folk taler om, at alt er relativt. Ikke desto mindre siger Jesus, at han er ”vejen, SANDHEDEN og livet, og ingen kommer til Faderen uden gennem Jesus.
Som kristne, er vi kaldet til at være vidner om Jesus, vidner om vejen, sandheden og livet.
Vi må som kristne leve i sandheden, være Jesu ansigt over for mennesker omkring os, så evangeliets herlighed åbenbares for vore omgivelser. Ikke på grund af os, men på grund af hvad Jesus er i os og gennem os. Vi må forkynde sandheden – også om vores eget kristenliv. Vores vidnesbyrd kan ikke diskuteres. Hvad vi har oplevet med Jesus, er sandt for os – og vi må bringe det videre til andre. Jesus har kaldet os til at gå bud for ham, og det gør vi bedst ved at leve sandheden i ord og gerning.

Og sandheden er, at Gud er kærlighed. Guds ufattelige kærlighed og nåde er en gave til os – hver eneste dag. Guds nåde er ny hver morgen. Men Guds gave, Guds kærlighed, er en udfordring til os. Med gaven følger en opgave. Vi må lade os forvandle af Guds kærlighed, og vi må bringe Guds kærlighed til mennesker omkring os.

I vore relationer med hinanden og med mennesker omkring os må vi leve Guds kærlighed ud og huske på, at Jesus har sagt, at den indbyrdes kærlighed vil vise mennesker, at vi er Jesu disciple. Den indbyrdes kærlighed er et vidnesbyrd og kan overbevise mennesker om deres eget behov for at få del i Guds kærlighed.

Vi står stadig ved begyndelsen af 2012. Mange nytårsforsætter er sikkert allerede glemt eller skubbet i baggrunden, men vi kan hver dag tage nye beslutninger, og det ville være rigtigt godt, hvis alle overbeviste, troende kristne ville beslutte sig for at leve kristenlivet ud i hverdagen, hver dag, besluttede sig for at være vidner om Jesus Kristus med det formål at lede andre mennesker til tro, til vejen, sandheden og livet, så Guds rige kan få fremgang i Danmark. Vi har brug for det.